Наставникът на Димитър Бербатов в Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че се надява един ден в Англия да се отнасят със същия респект към „шпорите“, така както към отборите на Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Арсенал.

„През изминалите сезони Тотнъм се бореше в за местата даващи право на участие в Шампионската лига. Не мога да си обясня позицията, в което се намира отбора в момента, но това са реалностите и всички ще работим заедно, за да променим това“, коментира Рамос.

„Имах добри впечатления за отбора от мачовете ми срещу тях с отбор на Севиля в турнира за Купата на УЕФА миналата година. От тези мачове придобих доста голяма представа за някои от футболистите. Тези впечатления ще ми помогнат много“, каза още наставникът на „шпорите“.

„Всички искаме да излезем от тази ситуация възможно най-скоро и да спасим сезона. Най-важното в момента е да върнем увереността на футболистите. Не мога обаче да скрия мечтата си да върна Тотнъм към славните дни и да направя отбор, за който да се говори по същия начин като за Ливърпул, Манчестър и Арсенал“, завърши Рамос.