Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос даде специално интервю за испанските медии преди мача на „шпорите” с Астън Вила от 4-я кръг на Премиършип. Бившият наставник на Севиля заяви, че очаква Челси да спечели през тази година Шампионската лига.

„Очертава се много трудна битка между няколко отбора с изравнени шансове, но аз лично очаквам този път Челси да триумфира, тъй като отборът има голям потенциал и много опитен мениджър”, коментира Рамос.

„Има още няколко отбора, които ще дадат много, за да спечелят този голям трофей. Ливърпул и италианските Интер и Ювентус, както Реал Мадрид и Барселона ще са основните съперници на Челси”, добави испанецът.

„Барселона разполага с един много добър състав. Гуардиола разполага със силни футболисти, докато в Реал Мадрид засега положението се държи от амбицията на вече доста поостарели играчи, които са на едно високо ниво”, каза мениджърът на Тотнъм.

„Смятам, че в Шампионската лига Барселона има по-големи шансове, докато Реал може би отново ще трябва да се концентрира в битката за титлата в Примера дивисион”, завърши Хуанде Рамос.