Наставникът на Ливърпул Рафаел Бенитес призова своите момчета да останат позитивни въпреки трудната ситуация, в която се намират „червените” в последно време.

Тимът от „Анфийлд” спечели само два от последните си седем мача, като един от успехите е в турнира за Карлинг Къп, а в Шампионската лига взе само една от възможните шест точки.  

„Сега трябва да сме позитивни, не е момент, в който трябва да сме негативни. Все още нямаме загуба, класирането напред в Европа зависи само от нас, продължаваме и в надпреварата за Карлинг Къп. Намираме се в по-добро положение от миналата година – имаме с пет точки повече от, колкото на този етап от миналата кампания”, започна испанският специалист.

„Трябва само да си върнем увереността, тъй като в момента тя ни липсва. Трябва да работим здраво, за да започнем да играем силно и да вкарваме, както бе в началото на сезона. Срещата с Тотнъм мина преди два дни, но аз все още съм изключително разочарован от резултата. Знаем защо не спечелихме – не се възползвахме от положенията, които сътворихме, а в същото време инкасирахме две попадения”, коментира още Бенитес.