Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра става обект на все по-настойчиви атаки от страна на Пари Сен Жермен, където очевидно са склонни да развържат кесията, за да го привлекат. Според британските медии френският гранд изкушава бранителя със седмична заплата от 150 хиляди паунда, срещу която 32-годишният футболист трябва да напусне „Олд Трафорд“ през лятото.

Лични облаги за левия бек обаче не спират дотук. Не само, че договорът, който му предлагат, е за срок от 4 години и на обща стойност от 31 милиона паунда, но Евра ще получи още 5 милиона английски лири на ръка, ако подпише.

Близки до играча източници смятат, че той вече търси начини да сключи споразумението колкото се може по-бързо, тъй като е много вероятно през януари мениджърът на Юнайтед Дейвид Мойс да започне да му търси заместници. Шотландецът опита да привлече Лейтън Бейнс през лятото, но от Евертън отказаха да се разделят със звездата си.

Има вариант обаче Евра да предпочете да се върне в бившия си клуб Монако, който ще му предложи сходни условия. Дали това ще се случи обаче зависи от представянето на двата претендента за титлата в Лига 1 през настоящия сезон.