Проститутката, която преспала с Уейн Рууни, докато съпругата му беше бременна, е била нападната в нощно заведение. Хелън Ууд има видими наранявания дори по лицето, а освен това цялата е в синини, след многократно ритане от други две жени, пишат жълтите издания на Острова.

Една от тях я разпознала докато групата влизала в заведението, което не останало прикрито и за останалите посетители, тъй като компанията започнала да вика „Рууни, Рууни”. Един от приятелите на г-ца Ууд помолил подпийналата банда да спре да скандира, което обаче не дало резултат. Компанията продължила да упреква проститутката за скандала с Рууни, а след това се стигнало и до здрав бой.

След пристигането на линейката 24-годишната Ууд отказала да отиде до болницата, въпреки че лицето й кървяло. Работещото момиче, изкарващо прехраната си с най-древната професия, установило, че телефонът й е откраднат по време на случилото се в неделя.

„Тя имаше кръв по цялото лице, а част от косата й беше на пода, но може и да е било екстеншъни”, разкри очевидец на случилото се.