АРСЕНАЛ - МАН. СИТИ  1.60 3.00  4.00

Арсенал тръгна сравнително добре, като изключим загубените точки при гостуването на Блекбърн в миналия кръг. Сега „артилеристите” посрещат хита на сезона, временния лидер Манчестър Сити. Може би дойде времето серията на „гражданите” да свърши. Залагаме за домакински успех 1.

ЛИТЕКС - ЛЕВСКИ 2.45  2.80 2.30

Дербито в А група няма да е по-различно от това в първия кръг между Литекс и ЦСКА. „Оранжевите” са допрени до стената и за тях мача изглежда на живот и смърт, защото една загуба може да ги прати в Ада. Левски също не се намира в най-добрата си форма, въпреки че записа две победи. Ако гледаме по представянето им срещу Вихрен, Левски записа победа, а Литекс загуби. Залагаме за X2.

РЕАЛ М. - АТЛ. МАДРИД 1.75 2.90 3.50

Дербито на Мадрид или дербито на почти изцяло обновените отбори. Домакините имат проблеми с последните две нови попълнения, които почти 100% няма да вземат участие в двубоя, което определено е лоша новина за Шустер. Гостите направиха супер селекция и дадоха заявка да са фактор в предстоящото първенство. Залагаме за равенство X, подсигурено с 1.

СЕВИЛЯ - ХЕТАФЕ 1.40  3.25 5.50

Домакините се намират в супер форма. Показаха на Реал как се играе футбол в двата мача за Суперкупата и заслужено спечелиха трофея. Хетафе е от непредсказуемите отбори. Още повече, че е с нов старши треньор в лицето на Михаел Лаудруп. Залагаме на 1.

ДЖЕНОА - МИЛАН 4.30 2.90 1.60

Новаците от Дженоа приемат Милан. Всички в Италия твърдят, че това ще е мачът на кръга. Все пак домакините отдавана не са се подвизавали в елитната футболна лига на Апенините, така че залагаме на 2.

МАН. ЮН. - ТОТНЪМ 1.53  3.05 4.50

Двата от отборите, които са в сериозна криза от началото на първенството в английската Висша лига. Шампионите ще излязат само и единствено за трите точки. Залагаме за домакинска победа 1.

САНТАНДЕР - БАРСЕЛОНА 5.00 3.20 1.45

Сантандер беше доста пасивен на трансферния прозорец. Барселона направи исканата от Рийкард селекция и то още в първите дни от трансферния прозорец. Домакините ще се опитат да направят сензацията на кръга, но няма да успеят 2.

ПАНАТИНАЙКОС - ОЛИМПИАКОС 2.35  2.80 2.35

Големото дерби на Гърция обещава със сигурност големи сблъсъци между феновете на двата отбора. Гостите купиха сериозни попълнения. В дербито между тези два отбора няма голямо значение моментната им форма. Залагаме за 1.

ПАЛЕРМО - РОМА 2.50 2.80 2.25

Рома продължава да купува нови футболисти. „Вълците” вече спечелиха първа купа за новия сезон, след като победиха с 1:0 Интер в мача за Суперкупата. Един от тройните мачове в първия кръг на Серия А. Все пак гласуваме доверие на Тоти и компания 2.

ЛИОН - СЕНТ ЕТИЕН 1.50 3.10 4.70

Лион има доста проблеми в защита, но с новото бразилско попълнение от Бенфика нещата би трябвало да се подобрят. Шампионите допуснаха две изненадващи загуби от началото на сезона и сега нямат право на грешка. Залагаме за победа на Лион 1.

ПОРТО - СПОРТИНГ Л. 2.00 2.80 2.90

Порто и Спортинг играха преди няколко седмици в мач за Суперкупта, който бе спечелен с 1:0 от лисабонци. Време е шампионите да си върнат за поражението. 1X.