ДАРБИ К. - АСТЪН ВИЛА    4.00 3.10 1.53

Много добър мач за любителите на залози. Въпреки очевидната разлика в класите на двата отбора и явното изпадане на Дарби Каунти, в случая най-реален изход от двубоя изглежда равенството. Астън Вила бележи лек напредък в последните си срещи, но далеч не е в най-добрата си форма. Джон Карю е под въпрос заради обадила се стара травма в адукторите. Предвид и положението на Вила като гост в мача, прогноза Х2.

МАН. ЮН. - АРСЕНАЛ   1.80 2.80 3.20

От дербито на кръга във Висшата лига зависи не само съдбата на двата участника, но и тази на втория в класирането Челси. Успехът за Юнайтед е абсолютно задължителен, за да влезе в следващия пряк сблъсък със „сините” за титлата с три точки аванс. Ясно е, че Арсенал няма да излезе като обречен на „Олд Трафърд”, но силите на момчетата на Арсен Венгер като че ли попривършиха и те трудно ще се сборят с амбицирания за дубъл тим на домакините. Кристиано Роналдо си почина добре през седмицата и очакванията са да е свеж и в обичайната експлозивна форма. Знак 1.

РЕДИНГ - ФУЛЪМ   1.85 2.90 2.90

Рединг е в добра серия, като още има да се бори за оставането си в елита. Фулъм се намира в отчайващо положение и вече е на път да се примири с раздялата си с Висшата лига. Поражението през миналата седмица като че ли окончателно сломи духа на лондончани и на тях ще им е много трудно да измъкнат каквото и да било от „Мадейски стейдиъм”. Знак 1.

ВАЛЕНСИЯ - САНТАНДЕР   2.05 2.95 2.50

Любопитен двубой, в който според класирането категоричен фаворит е Сантандер. Все още отборът има реален шанс да попадне в зона Шампионска лига. Три точки делят Валенсия обаче от другия край на подреждането – зоната на изпадащите. Затова резултат в полза на „прилепите” у дома не би трябвало да е изненада. Валенсия наистина се намира в ужасяващо положение, но има достатъчно време да промени това. Знак 1.

БЕТИС - ЛЕВАНТЕ   1.40 3.50 4.35

Леванте вече мисли за предстоящия сезон в Сегунда дивисион, след като за 31 мача в елита успя да събере едва 19 точки. Категоричен фаворит в този мач е Бетис и след записаните три поредни победи, прогнозата е за още една. Знак 1.

ДЖЕНОА - ТОРИНО   2.50 2.25 2.60

Мач с изявен фаворит, затова и изненадващо добър коефициент. Дженоа играе на приливи и отливи, но въпреки това си осигури прилично място в средата на таблицата. Торино в настоящия момент не се намира в най-доброто си състояние, като спечели едва две от последните си десет срещи. Все пак гостите трябва да се борят здраво, тъй като все още не са сигурни за мястото си в Серия А. Дженоа обаче има добри шансове да мине Удинезе и да играе догодина в Европа и вероятно до последно ще търси тази възможност. Знак 1.