Рединг – Нюкасъл 1.90 2.90 3.00

Последният мач от кръга във Висшата лига на Англия предлага доста повече интрига за домакините, отколкото за гостите от Нюкасъл. Рединг до последно ще се бори за място поне в турнира Интертото, въпреки че шансове за Купата на УЕФА все още съществуват на теория. Тимът на Стив Копъл доказа, че заслужава напълно мястото си в Премиършип и се представя доста по-добре от голяма част от по-титулуваните си съперници. Именно такъв е крайно непостоянният отбор на Нюкасъл. Очевидно до края на сезона Глен Рьодер ще се старае да запази златната среда, а може би от следващия сезон да постави и по-високи цели пред момчетата си.

Най-интересното в мача вероятно ще си остане завръщането на Майкъл Оуен след десет месеца отсъствие заради контузия. Трите точки обаче ще си останат на „Мадейски стейдиъм” – 1.

Ст.Мирън - Дънфърмлин 2.15 3.00 2.45

Сейнт Мирън посреща Дънфърмлин в дербито на последните в класирането в Шотландия. И двата отбора няма да променят позицията си в подреждането при какъвто и да било резултат на „Лав стрийт”. Въпреки това домакините на всяка цена се нуждаят от победа, за да дръпнат на седем точки пред Дънфърмлин и така да са по-далеч от последното място, което праща отбора в долната дивизия. Сейнт Мирън не е от най-убедителните тимове у дома, но от друга страна и Дънфърмлин не се представя блестящо като гост.

Домакините се препънаха вече на няколко пъти в последните си срещи, затова очакваме да зарадват феновете си с очакван успех – 1.