След скандалите, разтресли Арсенал в последните 24 часа, на път да се „зарази” е и Манчестър Сити. „Дейли Мейл” разкри, че мениджърът на „Гражданите” Марк Хюз е изпратил двама от своите ветерани – Дитмар Хаман и Майкъл Бол – да играят за резервите. Причината – двамата отказали да загряват, когато останали на пейката срещу Хъл Сити.

Хюз бил изключително ядосан на дуото, и все още му предстои да реши какви други санкции да наложи. Целият отбор бил изумен, когато в средата на второто полувреме срещу Хъл, Хаман и Бол не станали по нареждане да загряват за влизане в игра. Двамата дори не са се извинили все още за поведението си.

Докато за Майкъл Бол това не е чак такава изненада, тъй като Марк Хюз отдавна има неприятности с него и обмисля да го продаде, то поведението на Хаман е истински шок. Сдържаният германец обаче обяснил пред близки, че не е чул заповедта на треньора да стане да загрява, затова я е пренебрегнал.

Проблемите за Марк Хюз обаче не са отсега. Наскоро той глоби бразилеца Жо, който бе забелязан в нощен клуб, след като бе обявил, че е болен. Друг кариока – Елано – също бе одрусан с парична сума, след като си позволи публично да разкритикува клуба.