Президентът на Челси Брус Бък заяви, че Ашли Коул със сигурност остава в английския гранд, въпреки големия интерес от страна на Реал Мадрид. Според много информации, Коул е нещастен от живота си в Англия след раздялата с Черил и се надява да се премести в Мадрид. Бък обаче смята, че евентуален трансфер няма да помогне на 29-годишния футболист.

„Ашли Коул не се продава. Това е точката по този въпрос. Няма съмнение, че той ще бъде играч на Челси през този сезон. Ашли е страхотен играч. Той е много доволен в клуба, разбира се с всички, тренира много добре и е модел за подражание”, заяви Бък.

„Очевидно, той не е доволен от това, как личният му живот се превърна в главното около него. Не мислим, че проблемът ще се реши, ако той отиде някъде извън Острова, така че искаме да работим с него тук и да направим личния му живот по-приятен”.

„Казваме на всички наши играчи, които може да имат лични проблеми, че искаме да им помогнем, колкото можем и дори Карло Анчелоти го е казвал на няколко пъти”, завърши Бък.