Звездата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разбра, че след като не може да държи „приятеля си” мирен, ще трябва да се бръкне дълбоко в банковите си сметки. Причината обаче засега не се крие в евентуален развод, а в стреса, на който е подложен и му причинява окапване на косата.

Футболистът закъса много сериозно в последните месеци, след като медиите раздухаха тайните му изневери. Още по-ужасното е, че играчът, който е женен и има две деца, е имал 8-годишна връзка със съпругата на брат си.

Райън Гигс е извадил цяло състояние за скъпи адвокати в неуспешния си опит да запази гнусните си тайни, далеч от хорските очи. Според таблоида „Сън” той ще се бръкне за още 30 хиляди паунда, за да спре косопада си.

В резултат на стреса, косата на играча започнала да пада, което налага спешна намеса на професионалисти в тази сфера. 37-годишният играч на Манчестър Юнайтед вече е тръгнал по стъпките на своя съотборник Уейн Рууни, който наскоро обяви, че си е присадил коса.

Източник на изданието вече разкри, че лечението на Райън Гигс е започнало през юни 2009 година. „От февруари насам е пропуснал доста срещи и косата му забележимо започна да оредява на върха. Смятахме, че е така заради футболните му ангажименти. Сега обаче разбираме, че причината е извън терена”, добави източникът.