Братът на Райън Гигс – Родри, най-после проговори и разкри как се чувства след предателството на своя най-близък човек. Пред „Сън“ той не спести обидните си думи за футболиста на Манчестър Юнайтед. Преди месеци, таблоидите на Острова гръмнаха, че Райън Гигс е имал дългогодишна връзка с жената на брат си – Наташа. Разбулената тайна разтърси семейството, а Родри все още изпитва ненавист към 38-годишната звезда на „червените дяволи“.

Със сълзи на очи, по-малкият брат заяви: „Райън е страхотен футболист, но той не струва нищо като човек. Той е червей, невестулка и несъстоятелен човек.“

„Наташа беше всичко за мен, а той трябваше да бъде най-близкия човек за мен. Открих написано на ръка писмо до мен от Наташа, в което ми разкрива всичко. То ми бе предадено от майка й. Тя си беше тръгнала. А аз просто стоях вцепенен“, разкри още за личната си драма Родри.

„Винаги съм смятал, че той е чудесен човек, но сега знам, че не е. Той е срам. Никога не се извини. Добре е да се знае, че съсипа живата ми заради секс“, каза още братът на Райън Гигс.

Въпреки всичко случило се, Родри сподели, че се надява да спаси отношенията си с Наташа: „Аз я обичам. Тя е моята съпруга, искам да опитаме да спасим брака си, ако това е възможно. Мисля, че тя просто е била манипулирана от Райън като по-млада.“

През лятото на 2011, Само няколко седмици, след като се появиха доказателства, че Райън Гигс е изневерявал на законната си съпруга с една от участничките в местното шоу Биг Брадър - Имоджен Томас, стана ясно, че футболистът и Наташа са се срещали години наред.

Гигс и Наташа се срещат за първи път преди 8 години, в един от нощните клубове в Манчестър, когато тя е все още на 20. Наташа наскоро се е разделила с бащата на първото си дете, а Гигс вече е имал връзка с настоящата си жена Стейси. През май 2003 година обаче Наташа започва да излиза с брата на Райън - Родри, а два месеца по-късно срещите им спират. Аферата им обаче е възобновена през 2004 година. След около две години тя ражда дете на брата на Райън Гигс - Родри. Синът им се появява на бял свят през август 2006 година, а Стейси ражда второ си дете два месеца по-късно.