Черил наистина е преживяла изневярата на Ашли Коул и е готова да продължи напред. Това доказа последното й действие, само 48 часа след като подаде официално документите за развода с футболиста на Челси. Ударът по английския национал със сигурност ще му дойде съкрушително, по време на тежката подготовка за Мондиал 2010.

Флиртът на Черил с танцьора Дерек Хоу се оказа нещо повече и тя го покани не къде да е, а в имението, което делеше доскоро с Ашли. Всъщност, певицата се съгласи да отстъпи къщата на Коул, като част от бракоразводното споразумение. Преди това обаче чаровницата прекара три нощи в компанията на Дерек именно там.

Черил и Дерек бяха забелязани около 10 часа вечерта в четвъртък да влизат в имението в Съри – само часове, след като американският танцьор пристигна от Лос Анжелис. Той дойде тъкмо навреме, за да утешава хубавицата, след разпространяването на новината за развода.

Интересното е, че Дерек само преди дни спечели американското Dancing with the Stars, където партньорка му бе друга спортна половинка – Никол Шерцингер.