Кристиано Роналдо похарчи сериозна сума, за да задоволи последната си прищявка. Специалната регистрационна табела за колата му струва точно 150000 паунда. Разбира се, това „пособие” е абсолютно задължително за поддържането на статуса му на суперзвезда. Роналдо ще се вози с гордия номер CR7, т.е. собствените си инициали.

С въпросния харч сметката на португалеца по новата му страст – автомобилите – от последния месец вече е 490000 паунда. Преди няколко седмици Роналдо се сдоби с невероятния черен Ролс-Ройс Фантом за 340000 паунда.

Регистрационната табела обаче няма да бъде поставена на това возило, а ще отиде при „всекидневната” кола на Кристиано – страхотно Бентли кабрио за 140000 паунда. Така само табелката струва повече от самия автомобил!

„Кристиано вече се вманиачава с това CR7,” сподели близък до футболиста. „Този знак трябва да е върху всичко, което притежава, включително колите. Той от доста време се опитва да се докопа до този номер, и най-после успя.”

Новата табела поне ще улесни за разпознаването на колите в авто-парка на базата на Манчестър Юн в Карингтън, тъй като там е пълно с Бентли-та.

Роналдо върви уверено по стъпките на Дейвид Бекъм, който от години е утвърдил своята марка DB7. Запознати твърдят, че Роналдо вече има инкрустивано своето лого върху всичко в дома си – шкафове, канапета и възглавници. Дори на дъното на басейна му се мъдри №7 във фигура от мозайка.