Половинката на Андрей Аршавин – Юлия, вече склони да се премести и да живее заедно със своя любим и трите си деца в Англия. Двойката вече успя да си намери къща в Лондон и от тази седмица цялото семейство ще заживее задружно в новия си дом.

„Разбира се, няма да е лесно да променим живота си толкова внезапно, особено за две малки деца”, сподели съпругата на футболиста, която даде да се разбере, че няма второ мнение по въпроса – семейството ще заживее в Англия.

Аршавин се присъедини към Арсенал през февруари, а Юлия и двете им деца заминаха за Лондон този уикенд, след като си намериха къща в Лондон. Причината рускинята да последва половинката си на Острова е, че подкрепя безрезервно съпруга си. Последната мечта на Аршавин бе да заиграе в Англия, което сега е приоритет за фамилията.

Самата Юлия преди време имаше неблагоразумието да каже, че не харесва английския начин на живот, но очевидно, след като е приела да се премести от Санкт Петербург в Лондон, е преглътнала горчивия хап в името на семейството си и съпруга си.

Аршавин и Юлия нямат сключен брак, но живеят заедно от 2003 година. Имат две деца – момченце и момиченце.