Пол Скоулс може да се превърне в четвъртия футболист, изиграл най-много мачове с екипа на Манчестър Юнайтед. Футболистът трябва само да излезе в съботния мач на „червените дяволи” срещу Съндърланд, което ще бъде и мач номер 541 за него с екипа на английските шампиони.

Скоулс, който взе участие във всички срещи от настоящия сезон, ще изпревари в тази класация капитана Гари Невил. Рижавият халф вече задмина вратаря Алекс Степни.

С най-много мачове за тима от „Олд Трафорд” е сър Боби Чарлтън (759), следван от Райън Гигс (721) и Бил Фаулкес (688). Скоулс ще се нареди четвърти със своите 541 срещи.

Пол вече счупи един рекорд за „червените дяволи” през този сезон, след като се превърна в успешния голмайстор за своя тим с 96 попадения в Премиеършип. Последното бе срещу Дейвид Джеймс на „Фратън Парк”. Втори с най-много попадения е Рууд Ван Нистелрой с един гол по-малко.

Пол Скоулс направи своя дебют за Манчестър Юнайтед през 1994г. срещу Порт Вейл, като отбеляза и двете попадения за победата на своя тим с 2:1.