Вратарят на Тотнъм Пол Робинсън обяви, че е готов да докаже на новия старши треньор Хуанде Рамос, че няма нужда от нови попълнения на поста. Английския национал е уверен, че ще остане №1 в клуба.

Робинсън демонстрира малко от позабравената си добра форма срещу Блекпуул снощи, при дебюта на Рамос на пейката. Тотнъм победи с 2:0 и премина на четвъртфиналите за Карлинг Къп.

Това обаче е едва вторият мач този сезон, в който Тотнъм опазва вратата си суха, а само преди дни Рамос съобщи, че ще търси подсилване в лицето на стража на Севиля Андрес Палоп.

Робинсън се завърна в рамката, след като пропусна три мача с травма в прасеца. Той заяви: „Ще видим какво ще се случи и дали той ще купи нови играчи, но за съм уверен, че съм №1 в клуба и това ще остане така. Доволен съм, че взехме победа след тези трудни седмици, а освен това не ни вкараха гол.”

„Това се случи в 150-я ми мач за клуба, така че като цяло бе приятно. Чувствам се напълно здрав, след като излекувах прасеца си. Просто се радвам, че се връщам,” сподели стражът.

Робинсън смята, че въпреки че е само от три дни в Тотнъм, Рамос вече е оказал своето влияние върху отбора и скоро това ще си проличи.

„Хуанде говори много добре английски, доста по-добре отколкото хората си мислят. Той има особена аура и носи увереност и се надявам да пренесе това в тима. През последните няколко дни работим наистина здраво и мисля, че видяхме ползите срещу Блекпуул, но все още има какво да се желае от нас,” завърши Пол Робинсън.