Бившият асистент на Хуанде Рамос в Тотнъм Густаво Пойет разкри, че футболистите на „шпорите” са играли под възможностите си, докато Рамос бе начело на клуба.

Двамата бяха уволнени от Спърс през миналия месец заради ужасния старт на сезона в Премиършип. Много специалисти обвиняваха Рамос, че не е можал да се приспособи към английския футбол и не би намерил място в нито един клуб на Острова.

Бившият уругвайски футболист Пойет заяви, че футболистите са предали него и Рамос като не са играли на своите възможности.

Пойет засегна и темата „Димитър Бербатов”, като разкри, че всички в Тотнъм са знаели за напускането на българина още от средата на май.

„Много е тъжно да видя как играчите говорят за Хуанде. Те трябва да се засрамят, тъй като имаха шанса да говорят на игрището, а не го направиха”, заяви Пойет.

„Хуанде имаше доверие на играчите и очакваше, че след като играят във Висшата лига, ще са много професионални и ще знаят всичко за футбола”.

„Но, за съжаление, това не е така. Има много малко, които разбират, но бих казал, че половината от отбора не знаят много за футбола”.

„От средата на май всички знаеха, че Бербатов напуска. Леви реши да обвини него, но аз няма”, допълни Пойет.