В неделя Манчестър Сити излиза в изключително важен мач срещу Нюкасъл, в който при победа „гражданите“ ще са почти сигурни шампиони. Както е редно за такива мачове, футболистите на Сити се готвят здраво за двубоя през цялата седмица. Това прави и звездата Марио Балотели, но очевидно по своя си начин, а именно – с шестчасово парти с 4 проститутки.

3 дни преди големия мач, очевидно самотният след раздялата си с Рафаела Фико Балотели спретнал нощно парти в къщата си, на което поканил свои приятели, а в 1.30 през нощта се обадил и на любимата си агенция, от която поръчал четири момичета. Купонът явно е бил сериозен, а три от момичетата са си тръгнали в 7.45 сутринта – само няколко часа преди тренировката на Балотели. Според хора, видели момичетата, те изглеждали „изтощени“.

Изцепката на Балотели пък идва не само 3 дни преди мача с Нюкасъл, а и няколко дни след като красавицата Рафаела Фико заряза футболиста заради разкритията, че на няколко пъти той й е изневерил.

Момичетата на Балотели дошли от агенция МакКензи, от която преди време се е възползвал и Кристиано Роналдо. На всяка от тях е платено около 245 паунда за визитата им в дома на футболиста в Чешир.

„Агенцията изпрати четири момичета в дома на Марио много късно през нощта. Те имаха страхотно парти с него и неговите приятели. Момичетата обикновено не работят след 2 през нощта, но те направиха изключение, защото това бе известен клиент“, сподели близък до агенцията източник пред „Сън“. „Едно от момичетата напусна около 5, но другите три влязоха в продължения и останаха още няколко часа.“