Група привърженици на Ливърпул са обиждали сина на собственика на тима Том Хикс след победата над Мидълсбро, но жертвите на неприятния инцидент заявиха, че тази част от феновете, която иска да прогони американците далеч от „Анфийлд”, няма да постигне целта си.

Няколко от запалянковците на „червените” са отишли да полеят победата в събота в местен бар, където бил и Хикс младши. Според информациите от английските медии, последният е бил плют и замерян с бира от привържениците на Ливърпул, но все пак Хикс, който е и директор в клуба, е запазил самообладание и не се е поддал на провокациите.

„Отидох да отпразнувам успеха над Мидълсбро с няколко приятели. Отдавна исках да посетя Сандън, за да видя откъде е започнало всичко, плюс това исках да поговоря лично с някои от феновете”, започна синът на Хикс.

„Уважавам това, че някои от най-запалените привърженици имат различно виждане за нещата от нас. Имах някои доста конструктивни разговори с част тях за краткия си престой тук”, добави той.

Обидите са били насочени главно срещу Хикс старши и Джордж Жилет.

Все пак, никакви жалби не са били подавани в полицията като най-вероятно собствениците на Ливърпул няма да търсят отговорност за инцидента.