Снималата се в „Плейбой“ и в холивудски екшъни Сибил Данинг иска да купи английския футболен клуб Шефийлд Уензди, пише днес „Дейли Мейл“.

Г-жа Данинг, която е била обявявана и за „Секс символ на годината“, и съпругът й Хорст Ласе са готови да закупят кукумявките, които в момента играят в третото ниво на английския футбол – Лига Едно.

Двамата вече притежават акции от германски хокеен отбор, но сега имат по-сериозни спортни амбиции и желаят да навлязат в света на футбола.

„Търсим на купим английски футболен отбор със силна фенска база и голям потенциал. Шефийлд Уензди отговаря на тези изисквания. Това е едно от най-популярните имена в английския футбол“, заяви Сибил пред „Сън“.

„Въпреки че клубът изпитва трудности през последните няколко години, ние вярваме, че можем да дадем на отбора енергията, необходима за влизане във Висшата лига.“

„Проучваме възможността в последните няколко месеца и ако преговорите вървят добре, се надяваме да постигнем споразумение за закупуването на клуба“, каза още бившата плейбойка Сибил Данинг.