Съотборниците в Манчестър Юнайтед Патрис Евра и Андерсон си изкараха добре неделната вечер, в Париж. Докато бразилецът Андерсон имаше свободно време покрай паузата за националните отбори, френският национал Евра бе на родна земя, за лагер сбор.

Преди това обаче, защитникът и Андерсон се позабавляваха подобаващо. Като добри съотборници, двамата си поделиха и нежната компания.

Евра и Андерсон забиха близначките Карла и Мелиса Хоуи, популярни в Англия най-вече с голите си снимки за Playboy. 22-годишните дами присъствали на частно парти с двамата „червени дяволи“, след което квартетът напуснал заедно заведението, и продължил купона в парижки хотел.

The Sun пише, че Евра е пръснал над 23 хиляди евро за шампанско в клуба, преди да заведе останалите в хотела в шест сутринта. Те напуснали стаите си едва след 12 на обяд.

Докато Андерсон няма да има проблеми от разкритията на таблоидите, не е ясно как Евра ще обясни на съпругата си Сандра снимките, как напуска бара заедно с близначките, и клюките, разпространени от The Sun.

Преди време двете червенокоски Карла и Мелиса бяха обект на желание и от страна на Ашли Коул, като се твърдеше, че бранителят на Челси е прекарал доста време насаме с Мелиса.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ, МНОГО ПОВЕЧЕ, ОТ МЕЛИСА И КАРЛА ХОУИ!