Футболистът на английския национален отбор Питър Крауч рискува да си навлече гнева на селекционера Фабио Капело с поредните си изпълнения в нощен клуб в Лондон, пише DailyMail. Нападателят бе засечен от папараците в неделя сутринта в много неизгодно за неговата ситуация положение.

Според изданието, Питър Крауч е осъмнал в заведението “Мовида”, след като танцува с разкопчана риза и дънки, напоени с пот и алкохол. И това не бе всичко, след като купонът в нощното заведение приключил, нападателят се показал от покрива на движещ се автомобил, за да впечатли още повече околните с разхайтеното си поведение.

В събота вечерта част от футболистите на Тотнъм, сред които Джонатан Уудгейт, Роби Кийн и Джърмейн Джинас, се събраха в нощно заведение, за да отпразнуват заедно със своите приятелки и съпруги победата над Портсмут.

Всичко това обаче може да изиграе лоша шега на Крауч, тъй като наставникът на „трите лъва” се слави със строгия си характер и тежкия режим, който налага в отборите, които води.

Хари Реднап също не си пада по подобен тип изяви и този нощен купон може да се отрази лошо на нападателя, пишат в Англия.

Снимки от купона на Крауч можете да видите ТУК!