Руска блондинка разкри нови срамни страници от живота на Джон Тери извън терена. Красавицата заяви, че капитанът на Челси е опитал да я вкара в леглото си и то под носа на нейния приятел.

Според 26-годишната Никол Сконсиафорни Тери се е опитал да я свали в нощен клуб в централен Лондон само минути, след като съпругата му Тони Пуул напуснала заведението. Футболистът, който спа с жената на съотборника си и най-добър приятел Уейн Бридж, очевидно бил подпийнал и не оставял момичето на мира. Тери бил „прекалено натрапчив” и това довело до сериозен скандал с нейното гадже, което също било в заведението.

„Челси трябва да държи по-изкъсо своите играчи. Това е велик клуб, но те (футболистите) сриват имиджа му, като опитват да спят с различни жени всеки път, когато излязат някъде, коментира рускинята, която е моден дизайнер.

Сконсиафорни била заедно с приятелката си – певицата от Шугабейбс Амел Бераба, като опитът за свалка на Тери бил през миналата година и то точно в деня, в който Уейн Бридж премина в Манчестър Сити от Челси и така остави майката на детето му Ванеса Перонсел на разположение за „приятеля си”…

„Имаше много играчи. Те взеха маса до нашата. През цялото време Джон ми говореше. Те бяха малко натрапчиви”, обяснява тя. Разговорът й с Тери разгневил приятеля на красавицата, заради което футболистът демонстративно пред него поканил рускинята на среща. „Джон не трябваше да прави това пред моя партньор. После той избута Джон. Той беше много ядосан”.

След срещата в дискотеката, Тери продължил да „бомбардира” Сконсиафорни със СМС-и седмици наред, като я молел да се срещнат в хотел. „Той е луд, наистина луд. Той не ме целуна, но бе много близо и приятелите ми казаха, че не са могли да го повярват”.