Известният с лошата си слава на „добре стоящ на маса” Джърмейн Пенант бе хванат от папараците на Острова в обятията на бившата си приятелка – актрисата от „Холиоукс” Дженифър Меткалф. Двамата са били щракнати на св. Валентин.

Състезателят, чиято кариера в Ливърпул приключи злополучно и премина под наем в Портсмут, прекрати връзката си с модела Еми Гроув. Пияндето развали годежа си с красавицата като заяви, че не може да и да даде това, от което тя има нужда.

Останал на сухо, Пенант е възобновил отношенията си с не по-малко хубавата Меткалф, с която се раздели пък миналото лято.

Двамата бяха засечени да държат ръцете си и да се прегръщат пред нощен клуб в Лондон на празника на влюбените.

Актрисата от тийнейджърската сапунка е била облечена изцяло в черно и е носела чифт високи ботуши. 26-годишният и партньор пък е бил малко неглиже – със сива ризка, джинси и тип военни ботуши, детайлно представя информацията „Daily Mail”.

Двамата споделиха леглото си за първи път през ноември 2007 година, като на няколко пъти се разделяха и събираха драматично. До миналото лято, когато окончателно сложиха край на романса си.

След раздялата, информира още жълтата страница на английското издание, Дженифър шокира феновете си след като отслабна изключително много. В последно време обаче тя си върна няколко килограма, като призна, че преди е била прекалено слаба.

„Доволна съм от начина, по който изглеждам в момента”, признава в откровено интервю миналия месец Меткалф, като добави, че единствената част от тялото си, която не й допада е дупето. „То води самостоятелен живот и има собствено мнение по някои въпроси”, споделя новата стара половинка на Джърмейн Пенант.