Мениджърът на Уест Бромич Пепе Мел поде психологическа война срещу своя колега от Арсенал Арсен Венгер преди утрешния мач между двата тима от Висшата лига.

Двубоят на „Емирейтс“ е изключително важен за лондончани, които при победа на практика си гарантират четвъртото място в класирането и съответно участие в плейофа на Шампионската лига догодина. „Дроздовете“ обаче също има за какво да играят, като всяка точка ще бъде изключително ценна в битката им за оцеляване.

Тъкмо затова Мел реши да предизвика Венгер, като го атакува заради слабите резултати на Арсенал, които свалиха отбора от върха в таблицата на Премиършип. „В Испания, Англия и Германия е едно и също – треньорът зависи от резултатите. Но аз не съм изненадан, че Арсен все още води Арсенал, той има добра философия“, каза Мел.

„Не мисля обаче, че той щеше да оцелее в Испания. Карло Анчелоти и Реал Мадрид са добър пример. Преди три месеца той бе под истинско напрежение и сега те стигнаха финала в Шампионската лига“, каза още испанският треньор.