Нападателят на Тотнъм Роман Павлюченко игра за резервите срещу Челси, но не вкара гол на дубъла им. Сега руснакът се надява да стори това срещу представителния тим на сините, за да впечатли мениджъра им Гуус Хидинк, който е селекционер на голаджията в Сборная.

„Жалко е, че не се разписах срещу резервите им, но съм решен да поразя целта за първия тим. Ако мениджърът ми даде този шанс, ще направя всичко възможно за го използвам по най-добрия начин”, заяви Павлюченко.

„Да вкара на Челси е мечта за всеки един нападател. За мен дори е по-голяма такава, откакто те бях поети от треньора ми в националния отбор Гуус Хидинк. Ще бъде чудесно да му напомня отново за головите ми умения.”

„Получих много обаждания от мои приятели, които са разтревожени от информациите, че съм бил заточен при резервите. Това обаче не е вярно. Играх при тях за настоящия мач с няколко от съотборниците ми, които не бяха в състава срещу Астън Вила.”

„Беше важно да натрупаме игрова практика, особено за мен, тъй като трябва да се подготвя за мачовете на руския национален отбор”, каза още Роман Павлюченко.