Фулъм привлече швейцарския вратар Паскал Цубербюлер със свободен трансфер от Нюшател Ксамакс. 37-годишният страж се съгласи да подпише за една година с отбора на Рой Ходжсън. Той премина триседмичен пробен период и ще бъде заместник на Марк Шварцер на "Крейвън котидж". По-рано през лятото лондончани привлякоха още един вратар – Дейвид Стокдейл, и вече могат да са сигурни за този пост.

Цубербюлер заяви за официалния сайт на Фулъм: "Познавам Марк Шварцер от доста дълго време и съм играл срещу него в миналото. Много добре знам, че той е номер едно на вратата на Фулъм, но аз съм тук за да дам всичко от себе си за отбора и в крайна сметка, за да успеем. Това е моят манталитет".

Цубербюлер има опит в английското първенство, тъй като през 2006 година игра за Уест Бромич Албиън. „Вече от три седмици съм с отбора на Фулъм, и съм сигурен, че имаме достатъчно добър отбор за предстоящия сезон. Знам, че тимът имаше някои трудности през миналата година, но съм убеден, че през тази ще се представим много по-добре,” добави ветеранът, който има 51 мача за Швейцария.