Звездите на Челси си спретнаха едно последно парти за сезона, след като спечелиха Купата на Англия във финала срещу Евертън. Временният мениджър на „сините” Гуус Хидинк бе почетен гост на купона, преди да се раздели с момчетата.

Целият тим пристигна с клубния автобус за официалната вечеря в луксозен ресторант в Западен Лондон, като купата бе поставена на видно място на предното стъкло. Микаел Есиен не пропускаше да натисне от време на време клаксона, а по едно време седна и зад кормилото. Капитанът Джон Тери пък пазеше трофея, заедно с бутилка бира и екипа си от мача.

В празненството веднага се включиха съпругата на Джон Тери Тони, както и бащата на Франк Лампард. Ашли Коул бе сам, тъй като половинката му Черил е на турне. Собственикът Роман Абрамович също уважи купона, заедно с приятелката си Дария Жукова.

Гуус Хидинк бе довел партньорката си Лиза, и получи часовник Ролекс Дайтона на стойност 50 000 паунда от играчите като знак на благодарност.

По-късно партито продължи в нощния клуб Мовида, където Франк Лампард остана най-много – чак до 4 сутринта. В заведението изненадващо се появи и бившата му годеница Елън Рийвс, която се забавляваше с приятелки.