След гола си, който изстреля Манчестър Юнайтед начело в Англия, кореецът Джи Сунг Парк заяви, че иска да вкара още попадения, защото това го кара да се чувства добре.

Манчестър Юнайтед се завърна на първото място във Висшата лига в неделя, след като летящият плонж на азиатеца осигури победата на неговия тим с 2:1 над Ливърпул у дома. Полузащитникът, който се превърна в изключително важна фигура за отбора си, особено в тежките мачове, е доволен от представянето си. А след головете си срещу Арсенал и Милан наскоро, Парк е решен да подобри постижението си от 15 гола с екипа на "червените дяволи", което има откакто се присъедини към тима през 2005 година от ПСВ Айндховен.

"Беше страхотно чувството да отбележа на Ливърпул. Дерби мачовете са много важни, а да отбележиш победния гол е нещо специално. Да го направя точно пред легендарната трибуна "Стретфорд Енд" беше уникално изживяване. Знам, че трябва да отбелязвам повече голове. Чувствам се страхотно да вкарвам срещу Арсенал, Милан и Ливърпул, но искам да изпитвам тоза усещане по-често", каза халфът, който доказа, че не е купен от сър Алекс, само за да носи приходи от фланелки в Азия.