Халфът на Тотнъм Уилсон Паласиос се прибра у дома в Хондурас днес, след като научи тъжната вест, че брат му, който бе отвлечен преди близо две години, е намерен мъртъв. Властите в Хондурас разкриха, че са намерили останки от тяло, за които смятат, че са Едуин Паласиос.

Братът на Уилсон бе само на 16 години, когато изчезна безследно от семейния дом в Ла Сейба, Хондурас, и не бе освободен, въпреки че исканият откуп от 500000 долара бе платен на похитителите.

„Той разбрал лошата новина около 1 часа през нощта, след като братята му идентифицирали тялото,” сподели мениджърът на Тотнъм Хари Реднап. „Но Уилсон си стегнал багажа и ме чакал до 7 сутринта във фоайето на хотела, за да ме пита дали може да тръгне, тъй като не искал да ме буди.”

Реднап каза, че 24-годишният му играч е отпътувал до Лондон от Ливърпул, където Тотнъм бе отседнал преди мача си с Евертън. От столицата Паласиос е взел полет към дома.

„Неща като това те карат да се замислиш,” добави Хари Реднап, след като Тотнъм измъкна 0:0. „Не мога и да мечтая за по-добро и кротко момче от Уилсон. Футболът не е от значение след такива неща.”