Бранителят на Бирмингам Мартин Тейлър сподели, че има голямо желание да отиде и да се извини на Едуардо заради зловещото влизане в краката му в мача с Арсенал, когато счупи крака му и го изхвърли от терените за най-малко девет месеца.

Защитникът е отишъл при „жертвата” си в болницата скоро след като последният е бил опериран, за да му се извини да му каже, че контузията не е била нарочна.

Голяма част от медиите в Англия излязоха с информация, че всъщност такава среща не се е състояла. Играчът на „артилеристите” заяви вчера, че не си спомня Тейлър да е идвал при него.

Точно след операцията, Едуардо все още не е бил в пълно съзнание, когато Мартин е отишъл да го види, и не помни срещата си с бранителя. Разбрал е за нея от жена си.

Тейлър сподели днес, че с най-голямо удоволствие би отишъл отново при хърватина, за да му се извини.

„Отидох да го видя в събота, но той все още се възстановяваше от операцията, така че първото нещо, което направих в неделя сутринта, бе отново да отида до болницата”, сподели Тейлър пред „Mirror”.

„Въпреки че езиковата бариера бе малък проблем, аз му обясних, че не съм искал да го ударя нарочно. Пожелах му бързо оздравяване”, разкри бранителят на Бирмингам.

„Той ми кимна утвърдително и това беше. Оттогава чета, че щял да се радва, ако го навестя отново. Това е нещо, което бих желал да направя”, добави още Тейлър.

Самият Едуардо призна, че ако срещата се състои отново, той би приел извинението на „палача” си.