Английските футболисти лесно се поддават на заобикалящите ги изкушения. Потвържденията за това са не един и два, а последният пример е Питър Крауч. Сгоденият за красавицата Аби Кланси нападател не издържа дълго на моногамния живот, и бе изловен в крачка на секундата.

News of the World разкри за похожденията на Крауч при проститутката Моника Минт. Дългучът плащал по 800 паунда на сесия за услугите на 19-годишната брюнетка. Той я посетил за първи път само дни, след завръщането си от романтична ваканция с Аби.

Разбира се, Моника изобщо не се притеснява да разказва за приключенията си с английската звезда: „Питър изобщо не се поколеба, когато трябваше да си плати, за да прави секс с мен. Не се притесни. Аз не знаех, че си има годеница. Не мога да си представя, че би платил да бъде с мен, когато у дома го чака такава красавица.”

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА НА МОНИКА!

Случката се разиграла в Мадрид, по време на уикенд по мъжки на Крауч с един от най-добрите му приятели Ед Айткин в средата на юли. Макар че се постарал да покрие следите си, нападателят взел номера на Моника, в случай, „че му се прииска пак”.

Пред News of the World Моника дава дълги обяснения, как точно двамата са се срещнали и харесали в нощен клуб, как са се договорили за цената й, за хотела, в който отишли, и питиетата, които изпили. Тя признава, че Питър е бил доста пиян, по време на случката, но след напускането на клуба в 4.30 сутринта, е бил вече в по-добро състояние. Крауч си поискал секс още в таксито на път за хотела, но получил само орално задоволяване от пищната госпожица. „Той не се целуваше добре,” добавя тя.

Шофьорът на таксито пък познал Питър Крауч от първата секунда, тъй като бил голям футболен фен, и запазил касовата си бележка, като потвърждение.

Питър и Моника си наели стая в тризвездния хотел „Рафаел”, за която той платил, но настоял да е на нейно име. „Той беше много мил, изобщо не беше арогантен. Когато видя тялото ми възкликна колко е красиво. След това го направихме,” продължава с историята проститутката.

Не на последно място, Моника твърди, че Крауч е по-добър от всички испански футболисти, с които е спала. „Питър беше внимателен и спокоен. Испанските футболисти са арогантни надувки, които ме третират зле. Питър не е хубав, но е добър човек,” завършва тя…

Надали и Аби Кланси вече мисли така…