Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели отново попадна в „черните хроники“, след като се сби на тренировка вчера. Това е петият път, в който камерите улавят подобни скандали в тима на „гражданите“ само в рамките на една година, а участник в четири от тях бе именно Балотели.

Ексцентричният голаджия не спира да се забърква в скандал след скандал и да изненадва с чудатото си поведение. Този път в „жертва“ за Балотели се превърна защитникът Мика Ричардс. Въпреки че двамата бяха част от един и същи отбор по време на тренировката на „гражданите“ вчера, след кара на заниманието, Ричардс си позволи да критикува Балотели, като обявил, че нападателят не се влагал достатъчно в тренировката.

Коментарът на защитника естествено не се харесал на Балотели, който моментално налетял на своя съотборник. Двамата бързо били разтървани от Джеймс Милнър, Яя Туре и Винсент Компани.

По-късно Ричардс обяви в личната си страница в Twitter, че се опитал просто да се пошегува с Балотели. „Всичко с мен и Балотели е наред. Тези неща се случват. Накрая си стиснахме ръцете. Това показва страст“, написа Ричардс.