Отношенията на Карлос Тевес и неговия агент с Манчестър Юнайтед продължават да бъдат топли, заяви Киа Йорабчиан. Роденият в Иран бизнесмен, който държи правата на аржентинския национал заяви, че от ръководството на Юнайтед все още не са отправили оферта към него за правата на Тевес.

„Те все още не са отправили формална оферта. Срещнах се с (изпълнителния директор на Юнайтед) Дейвид Гил за кратко и той обясни, че клубът харесва Карлос и се интересува от него”, заяви Йорабчиан.

Мениджърът на шампионите на Англия, Европа и свата Алекс Фъргюсън заяви нееднократно, че желае Карлос Тевес да остане на „Олд Трафорд” и след края на сезона.

„Сър Алекс е имал разговор с Тевес, в който го е уверил, че много харесва качествата му. Все още обаче няма формална оферта и от Юнайтед уточниха това. Въпреки това отношенията ни остават топли”, каза още Киа Йорабчиан, цитиран от БТА.

Карлос Тевес ще играе под наем в Манчестър Юнайтед до 27 май. Тогава е финалният мач в Шампионската лига между "червените дяволи" и Манчестър Юнайтед. Аржентинският национал играе като преотстъпен в Юнайтед в последните две години. През сезон 2007-08 нападателят бе в основата на успехите на отбора от Манчестър и се превърна в един от най-големите любимци на местните привърженици.