Красивата певица Черил Коул си го върна тъпкано на своя съпруг – футболиста на Челси Ашли Коул – след като в Интернет плъзна клип, в който чаровницата целува и прегръща непознат мъж в хотелска стая. Преди няколко месеца защитникът изневери на любимата си, след което връзката им мина през сериозни проблеми.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!

Шокиращото видео на Черил и колежките й от групата Girls Aloud бе разпространено от News of the World. В него тя и Кимбърли Уолш обсипват с ласки и се глезят с американската ТВ звезда Уил Люк.

Самият Уил сподели: „Не сме стигали по-далеч от това, но Черил бе невероятна. Съпругът й сигурно е луд, за да й изневери.”

Въпросната случка се разиграла само седмици след като Черил научи за изцепките на неверния си мъж. Дамската група поканила Уил и негов приятел в хотелската им стая, след като се запознали при излъчването на ТВ шоу в САЩ.

„Тя очевидно преминаваше през тежък момент, плачеше на леглото,” разказва още 28-годишният Уил, който разчувствал госпожа Коул с цитати от Библията. „Когато седнах на леглото, тя се присламчи до мен, и накрая дори ме прегърна. Не спираше да ми повтаря: „Караш ме да се чувствам добре, да се чувствам много по-добре.” Тя заяви, че харесва обръсната ми глава и я целуна два пъти. Аз самият се чувствах страхотен късметлия.”

Оказа се, че нито Уил, нито приятелят му, заснел клипчето, са били наясно кои всъщност са момичетата, тъй като не били чували за Girls Aloud. „Мислехме си, че са просто много сладки момичета, които са се напили. Никола поиска да се качим в стаята.” На видеото се вижда как Кимбърли определено флиртува с другия мъж в стаята.

Купонът приключил в 4 сутринта, когато фризьорката на Черил настояла, че момичетата вече трябва да поспят. „Никола и Кимбърли искаха да ги придружим по стаите им, но ние си тръгнахме, тъй като бяхме на църква на следващата сутрин,” завърши Уил Люк.