Двубоят на Болтън с Донкастър от Втора лига бе отложен. Клубът изпадна в администрация през май, след като преговорите за нов собственик в лицето на бившия акционер в Уотфорд Лоурънс Басини от Кен Андерсън пропаднаха.

Болтън разчита от тогава насам на млади играчи, за да гарантира провеждане на мачовете си, докато администраторите се опитват да намерят купувач. Но поради опасения за здравето на младоците, които не са свикнали с участие в първия отбор, съ-администраторът Пол Епълтън разкри, че двубоят срещу Донкастър няма да се проведе.

„С огромно разочарование трябва да заявя, че предвид обстоятелствата сме принудени да отложим двубоя с Донкастър. Не може да си позволим да рискуваме здравето на младите играчи. След консултация с медицинския щаб стигнахме до решение, че ще ги повикаме за друг мач. Успяхме да съберем футболисти за мача с Ковънтри, защото бяхме близо до осъществяването на сделка за купувач. В настоящата ситуация е трудно да привлечем налични играчи към клуба. Информация относно възстановяването на билети за утрешния двубой ще бъде оповестена ще последва скоро“, сподели той.

Болтън започна сезона с отнети 12 точки от актива, след като изпадна в администрация и все още е без успех през новата кампания, след като бе разгромен при гостуването на Транмиър с 0:5 в събота само дни, след като отпадна от Карабао Къп след поражение от Рочдейл с 2:5. /БГНЕС