Повторението на един от най-знаменитите мачове в историята на футбола - четвъртфинала на Световното първенство в Мексико през 1986 година между Англия и Аржентина бе отложено заради стачка на британските пощи.

Двубоят между ветераните на Трите лъва и гаучосите, участвали в незабравимия сблъсък преди 21 години, трябваше да се срещнат на 14 октомври на Вила Парк в Бирмингам за приятелски мач, приходите от който да отидат за благотворителност.

Срещата, в която участие бяха потвърдили 18 от 22-мата титуляри в историческия двубой през 1986 година, начело с великия Диего Армандо Марадона, бе отложена, тъй като стачката в пощите прави невъзможно изпращането на билетите до техните собственици.

„Мислехме да се върнем пак до продажба по касите, връщайки се в 70-те години. Това може да проработи за няколко хиляди човека, но не и когато става въпрос за толкова голям брой зрители”, обявиха организаторите на мача.

В четвъртфинала на Световното първенство в Мексико през 1986 година Аржентина победи Англия с 2:1 като и двата гола за гаучосите бяха вкарани от Диего Марадона.

При едното попадение фамозният плеймейкър навърза цялата защита на островитяните преди да се разпише, а вторият гол остана в историята като „Божията ръка на Марадона”.