Мениджърът на Уулвърхемптън Кени Джакет отрече информациите, че по време на приятелската среща между неговия тим и Ливърпул през уикенда новата покупка на мърсисайдци Марио Балотали е имал конфликт с противников играч.

Адам Лалана вкара единствения гол в мача ,спечелен от „червените“ с 1:0, но фокусът падна основно върху предполагаемия сблъсък между Балотали и Джордж Савил. Слуховете твърдяха, че своенравният италианец е стъпил върху главата на съперника си и след това е бил заменен веднага.

„Аз дори не мога си спомня дали двамата са излизали един срещу друг“, заяви Кени Джакет. „Деклан Уийкс на няколко пъти му отне топката, но после Балотели показа няколко фантастични неща, за да размине част от момчетата.“

„Наистина не мога да се сетя за инцидент, при който Савил да е пострадал. Балотели беше сменен, но не заради някакво единоборство или инцидент. Резервните футболисти на Ливърпул загряваха от доста време и като че ли поискаха Балотели да остане на терена още десетина минути. Той иначе щеше да излезе около 60-ата минута, но впоследствие изигра 70“, разказа още Джакет.