Джърмейн Дефоу бе представен от ръководството на Тотнъм във вторник вечер пред феновете на тима като най-новото попълнение в отбора. Става ясно обаче, че ръководството на „шпорите” все още не се е договорило за трансферната сума с Портсмут, информират медиите на Острова.

Шефовете на Помпи са останали втрещени след като видели представянето минути преди началото на полуфинала за Карлинг Къп срещу Бърнли преди два дни.

Двата клуба все още не са постигнали конкретно споразумение около цената на футболиста, като преговорите между двете страни ще продължат и в четвъртък, съобщава „Daily Mail”.

Изданието твърди още, че Дефоу не е подписвал договор, като от Футболната Асоциация също не са получили съответната документация.

Въпреки че играчът вече е договорил личните си условия за завръщането си на „Уайт Харт Лейн”, той все още не е парафирал петгодишния си контракт, който ще му носи 60 хиляди лири на седмица.

От Портсмут не искат да пречат на сделката, но шефовете на тима са останали бесни след като са видели как Дефоу се появява на полувремето за интервю като играч на Тотнъм.