Нов секс скандал е на път да разбуни духовете в Англия. Както многократните разкрития за афери на елитните футболисти с проститутки и моделки вече доказаха, на скъпоплатените звезди на Острова им е трудно да са постоянно с една и съща жена.

Последното разкритие на Daily Mail е за над 40 професионални футболисти, женени разбира се, които са търсили любов далеч от семейното гнездо, в интернет сайта UndercoverLovers.com. Сред въпросните 40 има и играчи на Манчестър Юнайтед и Челси, твърди авторитетното издание.

Сайтът UndercoverLovers.com е за хора, търсещи извънбрачни връзки, и според рекламата му, е най-популярният във Великобритания, предлагащ такива запознанства. Той има над 695 хиляди потребители, което е около 2% от населението на Англия, Шотландия, Уелс и Ейре, което е официално сключило брак.

UndercoverLovers.com разкрива, че дузина футболисти от Висшата лига, сред които един от Ман Юнайтед, и един от Челси, 19 играчи от Чемпиъншип, и 13 от Лига 1 и Лига 2, са сред регистрираните потребители за последната една календарна година.

Говорителят на сайта, Емили Поуп, обясни, че футболистите избират техните услуги, защото са дискретни и сигурни. „В таблоидите не се е появявал изневеряващ футболист от повече от година. Какво, да не би изведнъж всички да са станали светци?!,“ коментира тя. „За съжаление, поне на съпругите им, не са станали. Имаме 44 професионални футболисти, които са се присъединили към UndercoverLovers.com само за последнаа година.“

Сигурно е, че заради правилата на сайта, няма как да бъдат разкрити имената на тези грешници. Поуп разкри само за това, че има по един от двата гранда, а най-силно представения отбор е от Мидландс, тим от Чемпиъншип, с трима потребители. Най-активен се оказа играч от клуб от Южна Англия, който според информацията, „със сигурност не е светец“.