Виктория Бекъм сама провокира спекулации, че е бременна за пети път. Минаха само 18 месеца откакто семейство Бекъм приветства първата си дъщеря Харпър, но според вътрешни лица по време не Седмицата на модата в Лондон, Виктория открито говорила за възможността с Дейвид да имат пето бебе.

Модният дизайнер и футболната звезда имат трима синове – 13-годишният Бруклин, 10-годишният Ромео и 8-годишният Круз, а преди малко повече от година двамата приветстваха първото си момиченце Харпър.

"Всички я поздравяваха за хубавата колекция и я питаха дали мисли да отвори моден бутик в Париж. А тя им отговаряше "Може би, а може би също ще си родим и бебе в Париж", разказа източник, пожелал анонимност. Според него тя била зашеметена от радост за Харпър и иска още едно момиче, съобщава БГНЕС.

Според близки до семейството Бекъм е позагърбил личните си ангажименти в последно време, за да гледа децата, докато Виктория подготвяла ревюто си за нюйоркската модна седмица.

"Той обича да прекарва всеки момент с децата си, но също иска и да се развива. В момента не е сигурен дали ще се справи с още едно пеленаче и много безсънни нощи", разкри негов близък.