Поредният играч на Манчестър Юнайтед няма да продължи престоя си в клуба под ръководството на наследника на сър Алекс Фъргюсън - Дейвид Мойс.

Португалското крило Луиш Нани по всяка вероятност напуска. Това обяви агентът му Андреа Пасторело пред медиите в Италия.

Със сигурност напуска капитанът Неманя Видич, а пред отказване са Рио Фърдинанд и Райън Гигс. Все още бъдещето си не е решил Патрис Евра, а други играчи се чудят дали да продължат.

"Нани е играч от световна величина и мисля, че около това твърдение няма спор. Към този момент мога да кажа само, че е вероятно да напусне Манчестър", сподели Пасторело.

Той обаче е на мнение, че няма голяма възможност португалецът да продължи кариерата си в Италия, откъдето има голям интерес към него. И причините за това са финансови.

"Не мисля, че някой италиански отбор лесно ще си позволи да плаща заплатата на Луиш. Но при всички положения ще обмислим всички предложения."

"Не търсете драма в отношенията ни с Юнайтед. Връзката ни с тях е великолепна, просто може би е време за промяна", сподели още Пасторело.

Луиш Нани се появи в игра за първи път през уикенда в мача с Нюкасъл, след като се възстанови от травма, получена в средата на декември миналата година.