Звездата на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес бе изловен в крачка. Футболистът, който е женен и има малко дете, бе заснет да флиртува с неизвестна блондинка.

24-годишният играч на „червените дяволи” вероятно ще има сериозни проблеми у дома, след като английският таблоид News Of The World публикува снимков материал, на който се вижда как Тевес се държи ръка за ръка с непознато момиче.

По-рано тази година съотборникът на Димитър Бербатов обяви публично, че е изцяло отдаден на семейството си, позирайки с детето си след отбелязан гол.

Все още не е ясно къде са били жена му - Ванеса, и детето му - Флоренсия, през тази седмица, за да видят на какво се е отдал Тевес, в близост до 3-милионната им къща в Чешир.

Очевидец на приятната разходка на футболиста с блондинката сподели пред английското издание: „Те флиртуваха и по всичко личеше, че си прекарват добре заедно.”

Двамата дори са отпразнували заедно победата на Манчестър Юнайтед през седмицата над Селтик с 3:0 с вечеря в града. Двамата напуснали заведението поотделно, а след това се качили в Бентлито на футболиста.

През лятото се появиха други слухове за връзка на Тевес, но след това нещата бяха потушени.