Футболистът на Тотнъм Андрос Таунсенд се оказа без вина виновен, след като майтап на негов приятел в „Туитър“ заблуди приятелката му Хейзъл О'Съливан. Шегаджията използва популяната компютърна игра Football Manager 2015, а очевидно половинката на футболиста не е тясно запозната с поредицата и прие написаното за „чиста монета“.

За какво става дума? Пакостникът пратил до О'Съливан бюлетин от играта, в който се съобщава, че нейният любим е бил глобен заради неявяване на тренировка.

Хейзъл се шашнала и без забяване писала на Андрос за случая. „Ти си бил глобен за неявяване? Току-що го научих чрез „Туитър“, била нейната реакция. Докато футболистът се ориентира в ситуацията, Хейзъл му пратила въпросната снимка, след което всичко станало ясно.

Играчът на Тотнъм дори публикува разговора им на профила си в „Тиутър“ и го придружи с коментар: „Football Manager, вие ли ще й обясните или аз да го направя?“

Хейзъл пък потърси подкрепа от своите приятели и се закани да си поговори на висок тон с Андрос, щом последният се прибере вкъщи.