Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл призова своите играчи да започнат да се учат от Уейн Рууни и Кристиано Роналдо и да комбинират качество със здрава работа.

О’Нийл побърза да похвали Ашли Йънг и Габриел Агбонлахор за представянето им този сезон, но вярва, че могат да подобрят играта си, ако се поучат от звездите на „червените дяволи”.

Ашли вдигна летвата изключително много през този сезон дотолкова, че вече като поеме топката, всички очакваме да се случи нещо вълнуващо. Направи страхотен мач срещу Болтън. Окуражаваме го да се надиграва един на един с противниковите играчи”, започна О’Нийл.

„Всички знаят, че считам играта на Габи за невероятна, откакто дойде при нас. Но урокът за нас бе голям срещу звездите на Манчестър Юнайтед”, добави той.

„Когато играчите на Манчестър Юнайтед загубят топката, работят много здраво, за да си я върнат. Не казвам, че Габи и Ашли не работят здраво, но няма да е зле да погледнат DVD-та с играта на Роналдо и Рууни”, коментира още мениджърът на Стилиян Петров.