Наставникът на Астън Вила заяви, че нападателят на тима Габриел Агбонлахор може да подпише пореден нов договор, с който да откаже отборите, които имат интерес към неговите услуги.

Футболистът подписа четиригодишен контракт в края на миналия сезон – една година след като вече бе подписал нов вариант на първото си споразумение с ръководството от „Вила Парк”.

Агбонлахор обаче събуди още по-голям интерес от страна на грандовете в Англия с добрите си изяви в последно време, както за Вила, така и с младежката национална фланелка. Габриел дори вкара едно от двете попадения във вратата на българските младежи в миналата квалификация между двата тима. Слуховете на Острова го свързаха с евентуален трансфер в Арсенал срещу 15 милиона лири.

Самият играч по-рано тази седмица се врече във вярност на Астън Вила, но О’Нийл иска допълнително да възнагради младежкия национал на Англия.

Габи прави изключително добър сезон за нас, привлича сериозно внимание към себе си от страна на другите клубове. Той играе отлично и спекулации като тази с Арсенал няма как да не се появят. Ние най-вероятно ще преразгледаме положението му при нас”, каза О’Нийл.