Наставникът на Астън Вила разсея слуховете, че Скот Карсън ще подпише постоянен договор с тима. Мениджърът сподели, че стражът е на „Вила Парк” само под наем.

Вратарят се представя на много добро ниво от началото на сезона, в следствие, на което се появиха и предположенията, че може да му бъде предложен постоянен контракт.

Старши треньорът на Ливърпул Рафаел Бенитес призна за такава възможност, но О’Нийл каза, че не знае за подобна оферта отправена към Карсън.

Разногласието идва точно след снощната загуба на Англия от Хърватска с 2:3, като много привърженици на „трите лъва” винят именно стража за поражението.

„Не знам нищо относно това, което някой друг е бил казал по този въпрос. Единственото, което мога да кажа със сигурност, са фактите – никой не е разговарял с мен относно положението на Карсън”, каза наставникът на Вила.

„Доволен съм от настоящата сделка – само ако някой дойде при нас от страна на Ливърпул с ново предложение, би променило моментна ситуация. Скот е добър млад вратар с много потенциал. Договорката на този етап обаче е само за тази година”, завърши О’Нийл.