Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл остана крайно разочарован от поражението с 1:3 от Фулъм в мача между двата тима от поредния кръг в английската Висша лига.

„Успяхме да създадем доста положения пред противниковата врата през първото полувреме. Тогава играхме изключително добре в атака. В началото на втората част обаче инкасирахме неприятно попадение, но това не трябваше да ни съсипва така”, започна наставникът на Стилиян Петров.

„Фулъм напълно заслужаваше победата. Играха много по-добре от нас през втората част, което си бе разочароващо. Ние бяхме много слаби през вторите 45 минути. Така и не успяхме да създадем каквито и да е било проблеми пред противниковия вратар”, добави той.

„Сезонът далеч не бе лесен за нас. Трябва да си вземем някои поуки от него. Нуждаем се от играчи и отбор, който може да се състезава както в Англия, така и на европейската сцена. Нашите четири гранда в Англия доказаха, че са не само най-добрите във Висшата лига, но и в Европа с представянето си в Шампионската лига.