Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл остана много доволен от привличането на Стюърт Даунинг от Мидълзбро, като сподели, че новото му попълнение, че помогне на тима със своята универсалност и възможност да се подвизава на няколко позиции в състава.

О’Нийл коментира и спекулациите около бъдещето на Ашли Иънг, като отрече възможността този състезател да смени клубната си принадлежност.

„Мисля, че в лицето на Даунинг, направихме истински трансферен удар. Той е страхотен играч. Той е млад, има много, с каквото може да ни помогне. Обикновено играе отляво”, коментира наставникът на Стилиян Петров.

„Мисля, че той може обаче да играе и като вътрешен халф, както и да помага на централните нападатели. Може дори мине и отдясно. Взехме един универсален футболист”, добави Мартин О’Нийл.

„Доста е коментира около бъдещето на Ашли. Но има едно ключово за всички новини около него – става дума само за спекулации и измислици. Говорих както с играча, така и с неговия агент. Няма предложения, и това не седи на дневен ред”, завърши мениджърът на Астън Вила.